Guidade Avslappningar

Här kan ni lyssna till guidade avslappningar från REST. Avslappningarna är utformade för att passa som en start, ett avslut eller en paus mitt under en lektion eller rast, att lyssna på i helklass med elever, eller för lärare och elev att lyssna till på sin rast. Till flera av avslappningarna finns manus att inspireras av till att själv leda avslappning.

Sidan har två delar, en gratisdel med audio- och videoinspelningar samt en premiumdel där du har tillgång till ett större utbud avslappningar och utbildningar i hur du kan använda och leda avslappning.

REST- Avslappning introduktion, 5 minuter

by Röst AnnaStina Örn, musik Richard Hellgren

REST – Avslappning introduktion är en fem minuter lång introduktion till avslappning. Den innehåller guidning genom hela avslappningen och information om effekter och fördelar som avslappning kan ha. Går bra att göra sittandes vid bänken eller vid ett bord. Framtagen för att passa från årskurs 5 och uppåt.

Lite raskare tempo.

MANUS (kommer inom kort)

REST - Avslappning genom kroppen, 5 minuter

by Röst AnnaStina Örn, musik Richard Hellgren

REST – Avslappning genom kroppen är en fem minuter lång avslappning med guidning genom kroppen. Går bra att göra sittandes vid bänken eller vid ett bord. Framtagen för att passa från årskurs 3 och uppåt.

Långsamt tempo.

REST - Avslappning genom kroppen, 15 minuter

by Röst AnnaStina Örn

REST – Avslappning genom kroppen femton minuter är en längre avslappning med guidning genom kroppen. Kan med fördel lyssnas till liggande. Går även bra att göra sittandes vid bänken eller vid ett bord. Enklare ord används. Framtagen för att passa från årskurs 1 och uppåt.

Långsamt tempo.

REST - "Swirling in Nebulae" instrumental

by Musik Kettil Rejving

REST – “Swirling in Nebulae”, instrumental är en fem minuter lång avslappning, utan guidning endast musik, elgitarr och keyboard. Går bra att använda till en lektionsstart eller som pausmusik för en enskild elev. Framtagen för att passa från årskurs 5.

Långsamt tempo.

PRENUMERATION

Premurera på REST´s guidade avslappngar och få tillgång till ytterligare ett 20-tal inspelningar och videos, framtagna för att passa olika åldrar, målgrupper och verksamheter. Du får obegränsad lyssning, samt kortare utbildningsvideor, om att leda avslappning i undervisning, och för att inspirera till avslappning hemma. Det är olika röster som guidar under de olika avslappningarna, barn och vuxna.

Ansök om prenumereratin genom att klicka på prenumerera-knappen och fyll i ansökningsformuläret.

DENNA TJÄNST ÄR UNDER UPPBYGNAD!

 

REST PÅ YOUTUBE

REST PÅ INSIGHT TIMER

Insight Timer är en app skapad för avslappning och meditation. Just nu finns tre avslappningar från REST uppe på AnnaStina´s IT -sida. Följ länken http://insig.ht/annastina och ladda ner appen för att börja!

 

REST PÅ SOUND CLOUD

DELTA I EN WORKSHOP ELLER UTBILDNING MED REST

AVSLAPPNINGAR

by Jan 15, 2021