AnnaStina Örn

Grundare av REST, legitimerad slöjd- och bildlärare, slöjd-läromedelsförfattare samt certifierad yogalärare.

“Jag brinner för att medverka till att alla växande människor får en trygg och stimulerande skolgång, ges utrymme att använda sina talanger och styrkor och får blomma!”

AnnaStina arbetar som slöjdlärare på en grundskola i Östersund. Med eleverna ser hon de många möjligheter som vila ger, samt vikten av ett tryggt ledarskap.

“Det har även blivit extra viktigt att jag tar hand om mig själv i arbetet som lärare. Att inleda lektionen med avslappning ger utrymme både för mig och eleverna att samla ny energi. Det var från den insikten som idén till REST föddes.”

Richard Hellgren

Kompositör till REST´s avslappningsmusik. Richard har ett stort engagemang att skapa musik för avslappning och lugn. Han är även arkitekt och har bland annat ritat skolbyggnader. Han har en övertygelse om att vackrare och genomtänkta miljöer kan skapa mer lugn och harmoni för våra skolbarn.

Se mer av Richards projekt här: https://soundcloud.com/richard-hellgren

http://animastudio.se/hemsida/

Maria Karlsson Skoog

Illustrerar bilder för REST. Maria är konstnär, illustratör och Hälsopedagog. Maria har även arbetat som gymnasielärare och sett hur såväl elever som lärare uttryckt behov av hälsofrämjande insatser i skolan.

“För att må bra behöver jag uttrycka mig genom mitt bildskapande och jag hoppas att mina bilder även påverkar betraktaren på ett positivt sätt. Men för att kunna skapa behöver jag kontakt med en stillhet, en kreativ plats i mitt inre. Vi blir mer glada, kreativa och hela som människor om vi hittar den platsen inom oss.”

Hemsida: www.skoogart.se

Kettil Rejving

Kompositör till REST´s avslappningsmusik. Kettil har även varit med under arbetet med REST´s hemsida.

“Jag tycker om att engagera mig i hälsosamma lösningar i det lilla och det stora…”

Se mer av Kettils egna projekt här: https://soundcloud.com/kettil

Johanne Sona

Samarbetspartner till REST, undervisat i yoga sedan 2000 samt utbildad i pedagogik, historia, social antropologi, språk och litteratur vid universitet i Norge.

“Eg har vore lærar i grunn- og vidaregående skule i fleire år, og delte også yogaklasser med kolleger og elever då. Sidan 2007 har eg delt klassar og kurs i skulen og seinare også ved ulike yogastudio og gjennom Yoga i Nordfjord. Dei siste åra har eg helde kurs, workshops og samskapa retreats i naturen i Oldedalen.”

Se mer om Johannes projekt här; https://www.maitrinatureyoga.com

Önskar du REST i Norge så kan det vara Johanne du möter!

BLI VÅR PARTNER

 

Önskar du arbeta med oss, stödja arbetet med att sprida avslappning till alla skolor eller delta i vår utbildning för att bli REST-utbildare; fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

1 + 14 =